Kära dagbok!

Visst är det så man börjar en dagbok? Nu kanske detta inte kommer att fungera riktigt som en sådan, men jag kunde inte låta bli att börja mitt första inlägg med det. 🙂

Idag 15:e september har den här sidan sett dagens ljus. Idén har legat och grott till sig ett tag under mina löppass i somras och nu i början av hösten. Egentligen gillar jag inte uttrycket ”Under utveckling”, för i princip alla aktiva sidor på nätet är väl under utveckling. Om du är en av de första besökarna in på webbsajten kan det dock hända att du kommer se stora förändringar, misstag och felaktigt språk. Men då vet du att det beror på att sajten är splirrans ny och jag håller på att modifiera en del saker som kom med installationen.

Hittills har jag bara sprungit mellan 8-13 km, men i helgen är planen att dubbla distansen i mitt första monsterpass. För dig som redan är en ultralöpare kanske 25 km inte är någon match. Det här passet blir i alla fall det första steget mot ultradistanser. Det passet får bli mitt nästa blogginlägg. Håll utkik!

Om du vill läsa mer om mig som startat sajten så kan du läsa på sidan om sidan.